Om Mia

Sedan 2002 har jag utbildat och coachat elever inom medial vägledning/ kanalisering och meditation, både i Norge och Sverige, samt arrangerat resor/kurser till bl a Hawaii där vi simmat med vilda delfiner och valar.

Kort om min bakgrund

Jag har haft förmånen att arbeta inom verksamheter där man tagit vara på ambitiösa människor som vill utvecklas, vilket jag är oerhört tacksam för .För mig har det inneburit olika tjänster som chef, projektledare, kursledare och föreläsare inom businessvärlden.

När det gäller personlig och spirituell utveckling har jag deltagit i flertalet kurser inom Kanalisering, Högre inspiration, Shamanism, Kreativ visualisering, Meditation (Sverige och Hawaii), Reiki I –II,  Angel Therapist®
Doreen Virtue, Ph.D.


Jag har haft en egen Clairvoyant Coach samt gått som Lärling hos min Kanaliseringsmästare. Jag har utbildat mig till Personlig Coach vid
Coachutbildning Sverige.

Därtill flertalet resor och möten med vilda delfiner, knölvalar och andliga lärare såväl på jorden som i andra dimensioner.  Resorna har handlat om personlig utveckling och vägledning i livet.

Den dag jag gick min första spirituella kurs förändrades mitt liv för alltid, jag klev in i en större verklighet och mitt liv blev magiskt.

Min Dröm
– En dröm som jag inte anande fanns och som började med ett första steg utifrån en plats av längtan, att ta reda på vem jag är i sanning, meningen med mitt liv.
Lifepurpose.


 
Webbdesign GPdesign

LifePurpose          Mia Holm          070–770 07 55          mia@lifepurpose.se