Meditationer

Din inre källa – Kreativ visualisering
Grundkurs
Hitta mer av ditt sanna jag, hämta energi och upplev magiska äventyr genom kreativ visualisering, en form av meditation.

Genom guidade meditationer, ljusa kärleksfulla energier och en del enkla ”knep” får du verktyg för att hitta din inre källa samt komma i kontakt med en högre del av dig själv (bortom vardag och inövade beteenden/mönster).

Kursen riktar sig till dig som vill hitta ett sätt att finna mer harmoni, hämta energi och är nyfiken på spirituell/andlig utveckling. Upplägget passar nybörjare, ni som precis kommit igång eller för er som det kanske ”var ett tag sedan”. Självklart är alla som känner sig lockade varmt välkomna att vara med!


Läs mer om följande kurser
Kanalisering
Gudinne Meditationer
Shamanism


Mia Holm 070–7700755
mia@lifepurpose.se

Ärkeänglar och De 4 elementen

Balansera dig själv med Ärkeänglar och de 4 elementen, (vatten, jord, luft och eld).Guidade meditationer och verktyg för att hitta din inre balans. En kväll fylld av kraftfulla kärleksfulla energier.

Genom guidad vägledning utgår vi från
Där du befinner dig idag
Vart du är på väg
Vad du vill och behöver göra

Syftet med meditationerna är att hitta din inre balans och harmoni, att se och känna vad du behöver göra för att komma "dit". Allt detta utifrån den fas du själv befinner dig i, eller område du vill fokusera på.
Ditt eget engagemang under kvällen påverkar självklart det du får med dig.

Förkunskapskrav
Du har tidigare gått meditations- eller kanaliseringskurs eller motsvarande.

Plats
Phenixkliniken, Vegag. 8, Stockholm

Pris
750 kr
 
Webbdesign GPdesign

LifePurpose          Mia Holm          070–770 07 55          mia@lifepurpose.se