Meditationslärare

Grundläggande utbildning för dig som vill börja hålla dina egna meditationskvällar och kurser. Vi jobbar med formen Kreativ Visualisering. Kursen omfattar 3 kurspass där du får övningar att genomföra mellan varje tillfälle.Under kursen får du ta del av Mias väl genomarbetade pedagogik som gör att absolut de allra flesta deltagarna lyckas uppnå ett meditativt tillstånd, ta emot visioner eller budskap redan vid första tillfället. Därtill får du vackra  meditationer som du själv sen kan guida för dina deltagare.

Pris 5000 kr

Datum februari 2009


Kontakta Mia för frågor/ansökan

Del av innehåll:


Grundläggande pedagogik
Skapa ett heligt space, rensa och beskydd
Olika meditationer
Verktyg


Vem kan gå kursen

Utbildningen riktar sig till dig som har en längtan att börja jobba mer spirituellt. Till dig som njuter av att vara i kontakt med din inre djupa visdom och vill förmedla detta till andra. Du behöver inte ha kommit till en speciell plattform etc. utan det viktiga är att du är medveten om var du befinner dig just nu.

Du behöver ha tillit till din kontakt och kommunikation med Gudier, Änglar och andra dimensioner.

Förkunskapskrav

Van att meditera, vara i kontakt med din intuition och kunna ”känna av” energier/situationer. Med fördel även utbildning inom medial vägledning (inget krav). Hör gärna av dig om  du undrar över något.


Läs mer om
Kanaliseringslärare
 
Webbdesign GPdesign

LifePurpose          Mia Holm          070–770 07 55          mia@lifepurpose.se